Kontakt oss

En helt spesiell ELDEN-pakke!

Nordpå fjellhotell tilbyr en helt spesiell ELDEN-pakke

Nordpå Fjellhotell ligger midt i leden der general Carl Gustaf Armfeldt og hans hær, Karolinerne, hadde sin strabasiøse ferd da de skulle returnere til Sverige.

I år tilbyr vi en komplett opplevelse; ved å bo på Nordpå som ligger i midt leden, gå i fotsporene til general Armfeldt og Karolinerne, få omvisning og historien fortalt i utstillingen på Gammelgården, OG overvære skuespillet Elden, vil du garantert få den dramatiske hendelsen tetterepå. I tillegg tilbyr vi transport til og fra spelet.

Priser fra kr 5710,- for to personer inkludert overnatting i Fjellstuerom, inngang Elden, transport tur/retur Nordpå-Elden, og omvisning i Gammelgården hvor general Armfeldt bodde i Haltdalen.

Overnatting i hotellrom for to personer kr 6440,-

Våre priser inneholder to netter overnatting, slik at du får god tid. For en natt - ta kontakt.

Arrangøren om ELDEN:

Elden er et norsk, historisk musikkteaterskrevet av Arnfinn Strømmevold og Bertil Reithaug og settes opp i spektakulæreomgivelser midt i verdensarven Røros.

 

Slegghaugene danner en majestetisk scenefor dramatikken som utspiller seg i kveldstimene i månedsskiftet juli/august.Elden tar oss med tilbake til 1718–1719 da 10 000 svenske soldater underkommando av general Carl Gustaf Armfeldt gikk mot Trondheim for å innta Norge,etter ordre fra Karl XII. Under ledelse av general De la Barre ble flere hundreav soldatene sendt til Røros – hvor store deler av handlingen utspiller seg. DaKarl XII ble skutt, startet de svenske soldatenes tilbaketog til Sverige.Dødsmarsjen – hvor 4 000 soldater døde på vei over grensefjella mot Sverige –er en sentral del av musikkspillet Elden.

Elden er en av Norges største friluftsteater.

 

Regi: Maren Bjørseth

Musikalsk ledelse: Alf Lund Godbolt

Scenograf: Olav Myrtvedt

Koreograf: Ida Wigdel

Lysdesigner: Ingrid Skanke Høsøien

 

Billettsalget er allerede godt i gang, så sikre deg billetter og den komplette opplevelsen ved å kontakte oss på post@nordpa.com, ringe 905 68 664, eller sende oss en melding på Facebook.

Andre opplevelser

Vinsmaking

Vinsmaking hos Nordpå

Les mer
Jule og nyttårsfeiring Nordpå

Ta juleferien eller nyttårsfeiring hos Nordpå Fjellhotell

Les mer
Opplev Julemarkedet på Røros

Julemarked i Julestaden Røros

Les mer