Kontakt oss

Axel Frønes på Låven, Nordpå

kr 325,-

26/2/2022

Nordpå Fjellhotell

View Directions

Axel Frønes ga oss en nydelig konsert her på Låven i sommer, under den altfor kjente pandemien. Nå kommer han tilbake,også denne gangen med pianist,og vi gleder oss til å kunne åpne Låven for fullt for å ta imot Axel og hans fine sanger og tekster,og gi ham det publikummet han virkelig fortjener.

Axel Frønes er en hverdagspoet og visesanger fra Åfjorden i Trøndelag.

I mars 2020 skrev han sitt første dikt og la det ut på instagram. Da året var over hadde poesiboka «Hilsen Axel» gjort Axel Frønes til en av Norges mest solgte poeter,

Samtidig som instagramkontoen hans eksploderte, har fansen hans gått så langt som å tatovere poesien hans på kroppene sine og sende han bilder av tatoveringene sine.

En funfact: som poptrommeslager har han faktisk millioner av streams og flere hits på NRKP3, og har spilt utallige konserter rundt omkring i Norge.

Det siste året har plutselig blitt travelt med bokutgivelse, platekontrakt og låtsamarbeid med etablerte låtskrivere som Trygve Skaug og Conor Patrick. For tiden er Axel Frønes i gang med innspilling av debutplata som slippes i 2022. Og i disse dager kommer han med oppfølgeren til den bestselgende diktsamlingen «Hilsen Axel».

“Elegant. Flott!! Luftig, stilig produksjon og fin tekst.” - Åge Aleksandersen

"Axel er en av de som lever med hjertet utenpå.” - Trygve Skaug

Flere events

Torstein Flakne og Claudia Scott akustisk på Låven
kr 480,-

Torstein Flakne og Claudia Scott akustisk på Låven

UTSATT - Førjuls-konsert på Låven med Jo Sverre!
kr 450,-

Vi gleder oss til å ta imot Jo Sverre på Låven til en stemningsfull førjuls-konsert 18 desember kl 19

Kurs og Opplevelser Nordpå

Vårt møterom tar opptil 20 deltakere, og kommer utstyrt med lydanlegg, prosjektor, flipover, og utstyr for å avholde videomøter.