Kontakt oss

Charlotte Audestad på Låven

kr 480,-

12/11/2022

Låven, Nordpå Fjellhotell

View Directions

Charlotte er en norsk artist og låtskriver fra musikkøya Hitra i Sør-Trøndelag, bosatt i Trondheim.Charlotte beskrives som et verbalt unikum med et skråblikk på hverdagen og dens utfordringer. Hun har et enormt teksttalent og munnrapp humor som virkelig kommer til sin rett i live-format.I mars 2013 gav hun ut sitt debutalbum "På feil si' av vei'n" til strålende kritikker. Året etter kom  "Livet e fort kort te å bare ha det greit" som også fikk svært god mottakelse fra publikum og presse. "Ni nye" ble utgitt i 2016, og Charlotte har etter det virkelig etablert seg som en artist som turnerer nasjonalt på store og små scener.

Charlotte er en fantastisk liveartist og leverer alltid det lille ekstra på scenen, i både større og mindre konstellasjoner. Som soloartist, i trioformat eller med et fabelaktig band i ryggen!

Flere events

Tre Små Kinesere på Låven
kr 550,-

Vi kan med stor glede ønske velkommen til en hitparade av de sjeldne når vi får besøk av Tre Små Kinesere på Låven den 22.oktober.

Henning Kvitnes trio på Låven
kr 590,-

Opplev Henning Kvitnes trio på Låven, Nordpå 10 september kl 20.00

Dobbelkonsert på Låven. Jo Sverre og Christina Crofts
kr 450,-

Vi gleder oss til å ta imot Jo Sverre på Låven til en stemningsfull konsert 12 august kl 20

Kurs og Opplevelser Nordpå

Vårt møterom tar opptil 20 deltakere, og kommer utstyrt med lydanlegg, prosjektor, flipover, og utstyr for å avholde videomøter.