Kontakt oss

Konsert med Jo Sverre på Låven

kr 450,-

12/8/2022

Nordpå Fjellhotell

View Directions

Jo Sverre har gjort stor suksess med fengende popmusikk på sin karakteristiske rindalsdialekt. Med låter som ”Ka Om”,”Luftslott” og «Nå ækte» er han blant de mest spilte artistene på norsk radio de siste par årene. Han har spilt på flere av landets største festivaler,deriblant By:larm, OverOslo og Pstereo. Han ble tildelt Adresseavisens musikkstipend for 2018,og sommeren 2019 spilte han på festivalen «The Big Challenge», hvor han deltescene med artister som Sting, Patti Smith, Robert Plant og Sondre Justad.

Jo Sverre er kjent for sin tilstedeværelse på scenen, og har høstet stor jubel for sine konserter – både med sitt faste band og i mer intime format. Denne kvelden stiller han med en trio-besetning.

”Kvalitespop med refrenger som lurer seg uunngåelig inn i hjernen.”
- Vegard Enlid, Adresseavisen


”Norges svar på Coldplay. Ka Om er et mesterverk av ei låt.”
- Littnytt.no

Vi gleder oss til å ta imot Jo Sverre her på Låven,til en stemningsfull sommer-konsert!

Flere events

Kari Bremnes duo i Haltdalen Kirke
kr 450,-

Bygdaliv feirer 10 år, og vi er veldig glad, stolt og ydmyk over og endelig kunne presentere Kari Bremnes Duo til årets kirkekonsert 17 juni kl 21.00

Tre Små Kinesere på Låven
kr 550,-

Vi kan med stor glede ønske velkommen til en hitparade av de sjeldne når vi får besøk av Tre Små Kinesere på Låven den 22.oktober.

Charlotte Audestad på Låven
kr 480,-

Lørdag 12 november kl 20 spiller Charlotte Audestad på Låven!

Henning Kvitnes trio på Låven
kr 590,-

Opplev Henning Kvitnes trio på Låven, Nordpå 10 september kl 20.00

«Håp og drømmer»-en akustisk hyllest til Bruce Springsteen med Terje Espenes
kr 350,-

Terje Espenes, låtskriver og vokalist i det kritikerroste bandet Jack Stillwater, spiller noen utvalgte akustiske konserter for å hylle Bruce Springsteen på Låven 5. juni.

Kurs og Opplevelser Nordpå

Vårt møterom tar opptil 20 deltakere, og kommer utstyrt med lydanlegg, prosjektor, flipover, og utstyr for å avholde videomøter.