Enkelte artister har evnen til å levere full pott hver gang de opptrer, Jørn Hoel er en slik artist. Med sin særegne stemme, selvironi, udødelige sanger, lune kommentarer, betraktninger og små anekdoter om tekstene og historiene bak, blir det alltid en helstøpt og fin aften med Jørn Hoel.
“På de intime og akustiske konsertene, vil sangene mine fremstå slik de er skrevet. Jeg liker den utfordrende nærheten som oppstår i et lokale med et sittende publikum tett på, med bare meg selv og en musiker til på scenen. Jeg elsker å skape dette samspillet med publikum, og det blir enda lettere å flørte og improvisere. Og det er spennende! Da hjelper det å ha noen kjente og folkelige sanger som får publikum engasjert til å synge med. Litt skremmende også egentlig å skulle være så naken foran et publikum, men samtidig er det en flott følelse å kommunisere så direkte med folk» sier Jørn.
Jørn Hoel har også en lang historie knyttet til mat, og har de siste årene blitt kjent som matskribent, vin og matentusiast.
Han har vært matskribent i flere av landets aviser, og drifter i dag den inspirerende hjemmesiden Trøffelhelt – http://troffelhelt.no .
I 2015 og 2016 var han, sammen med superkokken Øyvind Hjelle, kokk på “Kvelden før kvelden” på NRK. Norges mest populære TV-program, hvor hele Norge skal friskes opp på hvordan de skal lage middag til selveste Juleaften.
Denne kvelden hos Nordpå vil vi servere en meny med lokale råvarer som er valgt ut sammen med Jørn Hoel.
Vi gleder oss til å ønske Jørn Hoel velkommen!