Kontakt oss

Wenche Myhre på Låven

kr 650,-

27/5/2023

Nordpå Fjellhotell

View Directions

Wenche Myhre har vært en folkekjær artist helt siden hun var tidlig i tenårene. Som 13-åring vant hun en talentkonkurranse, og som premie fikk hun platekontrakt.Den første singelen «Åh, det er søndag» ble selvsagt kjempepopulær, og resten er historie. Over 60 år senere kan hun se tilbake på en fantastisk karriere,både som artist og skuespiller på film og scene.

Wenche Myhre har gjort suksess i flere land, Sverige, Danmark, Østerrike, Sveits ogikke minst i Tyskland . Der har hun toppet listene, hatt flere store TV-show ogi tillegg representert landet i den internasjonale Grand Prix-finalen.

Sanger som «La meg være ung», «Vi lever», «Katta vår», «Vinter og sne», «66», «Det er slike ting som hender», «Gi meg en cowboy til mann», «Å-å-å sheriff», «Ei snerten snelle», «En natt forbi», og mange flere, er for lengst allemannseie for flere generasjoner her hjemme, og Wenches sanger har fulgt oss som et lydspor gjennom store og små øyeblikk i livene våre.

Alter klart for en kveld hvor vi får kjenne på hele følelsesregisteret. Det blir ballader, rock and roll, smil og latter, men også rørende øyeblikk. Wenche Myhre er en av våre aller største formidlere, og få klarer å spille på alle strengene med samme naturlige eleganse og treffsikkerhet.

Orkesteret ledes av Wenches samboer, den svenske dirigenten, musikeren og arrangøren Ander Eljas. Etter å ha turnert med Abba på 70-tallet har han vært en sentral figur i svensk musikkliv, og arrangerte senere blant annet originalmusikken til Chess for orkester – og dirigerte London Symphony Orchestra som en del av jobben. Ander har også jobbet med musikaler som Les Miserables, Mamma Mia!, Guys and Dolls, og samarbeidet med store artister både i Sverige og i utlandet – og selvsagt Wenche Myhre!

Wenche Myhre med orkester spiller på Låven på Nordpå Fjellhotell lørdag 27. mai kl. 19.00.

 

 

Flere events

Steinar Albrigtsen - "Fra A til Nå" - Featuring Monika Nordli
kr 550,-

En variert, musikalsk blanding av Albrigtsens største hits, ispedd nye låter.

Rita Eriksen på Låven
kr 520,-

Opplev Rita Eriksen på Låven - "Norges Ultimate Entertainer" - NRKs Stjernekamp høsten 2012

Ole Paus på Låven
kr 520,-

Hør Ole Paus på Nordpå Låven

Sommerfest med Dag Ingebrigtsen
kr 480,-

Dag Ingebrigtsen spiller på Nordpå

Påskekonsert med Sturla
kr 345,-

Familiekonsert på Låven med Sturla

En lille pose Kim Larsen på Låven
kr 480,-

Opplev en heldansk aften på Låven med mat og musikk fra Danmark!

After-ski med Melody Market og DJ Patay
kr 480,-

Skjærtorsdag stiller Melody Market på after-ski, Nordpå

Kurs og Opplevelser Nordpå

Vårt møterom tar opptil 20 deltakere, og kommer utstyrt med lydanlegg, prosjektor, flipover, og utstyr for å avholde videomøter.