Kontakt oss

Nordpå Challenge

fra kr 650,- pr person

Femkamp i naturskjønne omgivelser

Nordpå Challenge

Nå samles vi alle sammen etter en lang pandemi - og hva er vel mer gøyalt enn noen skikkelige aktiviteter for å styrke teamarbeidet?

Nordpå Challenge er vår egen femkamp - og vi kårer det beste teamet! Her kan vi sette sammen til ulike "Mesternes Mester" og "Farmen" aktiviteter etter ønske.

Og etterpå kan dere samles til et godt måltid - inne eller ute!

Øksekasting
Øksekasting er en gammel sport – faktiskt en av de eldste som eksisterer. Man kaster en øks mot et tremål, og dette krever konsentrasjon og nøyaktighet. En sport for menn, kvinner, unge og gamle.

Vedstabling
Vedstabling går ut på å stable vedkubber slik at de danner et høyest mulig tårn, uten at det faller ned. Her blir det diskusjoner, og man må bli enige.

T for Team
Hvem klarer å løse puslespillet raskest ?
Det er ikke mange deler - men det er krevende.

Tauet sammen
Her blir to og to festet sammen med tau, og må komme seg løs fra hverandre. Samarbeid og kreativ tenking må til for å løse denne gøyale, men krevende aktiviteten.

Team ski
Koordinering og balanse blir satt på test når teamet må samarbeide om å forflytte seg på ski.


Slegge
Hvem kan gjøre unna sleggeøvelsen på færrest mulig slag? Her blir konsentrasjon og teknikk utfordret – vil man ta noen sjangser?

Vi flytter fjell
Gruppen samarbeider om å bygge et fjell -  men kun ved samstemt koordinering ved bruk av tau.

Ta kjeglen
Her er det om å sikre seg kjeglene – men lett er det ikke, og man får testet konsentrasjon og reaksjonsevne. Mens man gjør ulike aktiviteter må man plutselig ta kjeglen. De som sikrer seg flest kjegler vinner.

Snøhula
Hvorfor ikke gjøre en gøyal byggeaktivitet sammen?

Balansestokk
Gruppen stiller seg opp på en balansestokk. Ramler noen ned er det poengtrekk. Når alle har funnet balansen må man “stokke om” i ulike rekkefølger – uten å forlate stokken. Lagarbeid har aldri vært viktigere.

Lassokasting
Nordpå ligger i reinens rike, så hvorfor ikke prøve deg som gjeter og kaste lasso?
Lassoen kastes mot tre ulike mål, og her må gruppen sammen score poeng.

Hestesko
Visste du at vi har eget Hesteskokasteforbund i Norge? Det blir kasta mot ei stikke med ein avstand på 10 meter. Her blir det poengkamp!

En femkamp koster fra kr 650,- pr person. (min 5 personer)
Ta kontakt så tilrettelegger vi en femkamp for din bedrift!

Vi erklærer Nordpå Challenge som åpnet!