Yoga og Mindfulness Workshop

17-19.november

Pris pr. person:3.590,- Dette inkluderer:

2x overnatting, 2x frokost, 2x brunsjbuffet,

1x kveldsmåltid, 1x middag, tilgang til badstue og jaccuzi og kursavgift.

Om workshopen

Velkommen til en yoga og mindfulness workshop hvor du med naturen som bakteppe kan finne fornyet kraft der du er i livet akkurat nå. Denne yogahelga passer for deg som trenger påfyll for å møte vintermånedene og adventstida ~ enten for økt velvære, eller for mer kraft etter langvarig stress, smerte og skade.

Du blir veiledet i Mindful Yoga og dynamisk, men rolig Hatha Yoga, med fokus på pusten som broen mellom kropp og sinn. Gjennom enkle pusteøvelser og mindfulness ledes du til en dypere kontakt med kroppen og dine behov nå i vintertiden.

Yoga og mindfulness instrueres i vekselvirkning med refleksjon og rom for spørsmål og dialog rundt det du trenger for å benytte verktøyene i hverdagen.

Du får tildelt info med en yogasekvens og beskrivelse av pusteøvelser og meditasjon.

Passer for alle aldersgrupper og kropper, for nybegynner såvel som nye oppdagelser for en med yogaerfaring.

  

Solbjørg Yoga og Mindfulness

Om instruktøren

Solbjørg har over 20 års erfaring med yoga og meditasjon , og har praktisert ulike yogaformer og meditasjonsteknikker. Hun er sertifisert Hatha- og Vinyasa Yogalærer, har skrevet master i Rådgivningsvitenskap (NTNU) om mindfulness og har en 1-årig Videreutdanning/Fordypning i Mindfulness.

Nå for tiden veileder hun i Mindful Yoga og en dynamisk men rolig form for Hatha Yoga, hvor hun søker å møte individets behov i den enkeltes situasjon.

Fra hennes perspektiv handler yoga om å bli den helheten du er.

Noe av det hun brenner for er å formidle verktøyene i yoga og meditasjon til alle som ønsker å benytte seg av disse i ivaretakelsen av egen helse og livsutfoldelse.

Selv har hun latt livets utfordringer vise vei til faglig fordypning, og har hatt stor nytte av yoga og meditasjon for egen helse, balanse og utvikling. I mars i år gjennomgikk hun en hofteoperasjon etter en 10-års periode med smerter. I denne sammenheng har hun en svært direkte erfaring med de gunstige virkningene av pusteøvelser/pranayama , mindfulness meditasjon og oppmerksom bevegelse innenfra i møte med smerter og opptrening.

Hun er i ferd med å etablere rådgivningstjenesten StabiliSati, hvor yoga og meditasjon i vekselvirkning med refleksjon og veiledning er et kjernekonsept.

  • Facebook - Black Circle

Nordpå Fjellhotell  Org. nr: 985 688 613 Tlf.nr: 9748 1810 @: nordpaa@nordpaa.as