Kontakt oss

Røtter og Springsteen - Terje Espenes

kr 300,-

31/8/2024

Nordpå Fjellhotell

View Directions

Første september 2023 slapp Terje Espenes soloalbumet «Røtter». Terje Espenes er kjent som frontmann i americana-bandet Jack Stillwater, men han står så definitivt også støtt på egne ben. I 2021 slapp Espenes «Hopes and Dreams-The Songs of Bruce Springsteen», etterfulgt av en serie med konserter – hans egen hyllest til sjefen sjøl. I disse dager er han aktuell med albumet «Røtter», et country-noir-album på klingende nordnorsk dialekt!Albumet har allerede fått strålende mottagelse!

«Når Espenes nå tar det dristige steget ut i morsmåls-americana må han tåle å bli sammenliknet med folk som har gått den veien forut, og en av dem er ingen ringere enn Odd Nordstoga. Da legges lista høyt, men Terje Espenes har sin egen røst og kommer fra det med æren i behold og vel så det. «Røtter» er blitt varmt og nært album med imponerende og storslåtte arrangement» (Popklikk)

Albumet har allerede fått flere fantastiske anmeldelser, her et lite utvalg :

https://www.popklikk.no/musikk/setter-sjobein-pa-norsk/http://knutobloggen.blogspot.com/2023/09/terje-espenes-rtter.htmlhttps://erikvalebrokk.no/dette-er-ekte-voksenrock/

Bandet består av Eivind Kløverød, Lars Endrerud , og Terje Johannesen

Gutta kommer også til å spille utvalgte låter fra forrige utgivelse «Hopes and Dreams- The Songs of Bruce Springsteen» fra 2021.

Mot slutten av fjoråret havnet dette albumet blant annet på listen over årets beste utgivelser hos Erik Valebrokk:https://erikvalebrokk.no/arets-beste-album-2021/

«Samlet hørt er det et album, der cementerer Terje Espenes, som en af vor tids vigtigste nordiske sangere på americana scenen»   Side33 Danmarkhttps://side33.dk/terje-espenes-hopes-and-dreams-the-songs-of-bruce-springstee

Flere events

Axel Frønes
kr 325,-

21.12.24 - En annerledes julekonsert med Axel Frønes

Lynni Treekrem på Låven
fra kr 630,-

27.4.24 - Opplev Lynni Treekrem på Låven!

Claudia Scott på Låven
fra kr 500,-

16.11.24 - Opplev Claudia Scott på Låven

Jonas Fjeld på Låven
fra kr 630,-

26.10.24 - Opplev Jonas Fjeld på Låven Nordpå

-UTSOLGT- Vømmøl Spellemannslag 50 år!
fra kr 630,-

21.9.24 - Opplev Vømmøl Spellemannslag 50 på Nordpå!

Jan Eggum på Låven
fra kr 630,-

10.8.24 - Jan Eggum, en av Norges mest elskede musikere, kommer til Nordpå!

Hyllest til Björn Afzelius på Låven
kr 300,-

27.7.24 - Det blir intimt og nære når Peter Wemö entrer scenen med musikken til Björn Afzelius

-UTSOLGT- Terje Tysland på Låven
fra kr 630,-

25.5.24 - UTSOLGT!! Vi lover stemning på Låven!

Steinar Raknes og Unni Wilhelmsen på Låven
fra kr 375,-

11.5.24 - Steinar Raknes og Unni Wilhelmsen er artister med sterkt særpreg, og kontrasten mellom de to gjør at de utfyller hverandre på en helt spesiell måte.

Kurs og Opplevelser Nordpå

Vårt møterom tar opptil 20 deltakere, og kommer utstyrt med lydanlegg, prosjektor, flipover, og utstyr for å avholde videomøter.