Kontakt oss

-UTSOLGT- Terje Tysland på Låven

fra kr 630,-

25/5/2024

Nordpå Fjellhotell as

View Directions

UTSOLGT!

Et halvt århundre på turne

Gjennom et godt mørna liv, er det episoder du aldri glemmer. Barne- og ungdomstida finner deg, gjerne satt i scene av et byråkratisk styresett mannen i gata skjønner lite av. Gleder og sorger går hånd i hånd. Det er da du tyr til kulturens mangfold, til de kunstnere som du føler uttrykker noe du selv har følt på kroppen.

Terje Tysland har, gjennom sine tekster og sin musikk, vært en viktig bidragsyter i så måte. Gjennom over 40 år som artist, de første årene som gitarist i legendariske Prudence, har Terje preget norsk rock mer enn hva NRKs og Akersgatas musikkjournalister noen gang vil forstå. Med tekstene til bl.a. ”No går det på rævva” og ”ka fa’n e du så gla’ ferr” ble han bannlyst i NRK. Hans grasrotskildringer av livet på skyggesiden, og beskrivelser av livet til den menige mann og kvinne, har aldri falt i smak hos den hippe garde av rockjournalister.

I dag er likevel Terje Tysland stadig en av Norges mest populære artister. Fulle hus på konserter med publikum i alle aldre, platesalg helt i Norgestoppen, og til og med opptredene i NRK i tillegg til alle de andre nye mediekanaler, beviser at Terje stadig har et grep om sine fans. I tillegg til sin hverdagspoesi og sitt særegne musikalske uttrykk, som stadig får mer preg av vinteropphold i sydlige strøk, har Terje Tysland vært en musikerfabrikk av de sjeldne. Kjente musikere har ofte startet sine karrierer hos Terje. Av disse kan nevnes Morten Skaget, aka Morty Black i TNT, Steinar Krogstad fra band som Stage Dolls, Vagabond og flere av musikerne som nå spiller i Åge Aleksandersens Sambandet, har alle vært blant Terjes backingmusikere.

Flere events

Axel Frønes
kr 325,-

21.12.24 - En annerledes julekonsert med Axel Frønes

Lynni Treekrem på Låven
fra kr 630,-

27.4.24 - Opplev Lynni Treekrem på Låven!

Claudia Scott på Låven
fra kr 500,-

16.11.24 - Opplev Claudia Scott på Låven

Jonas Fjeld på Låven
fra kr 630,-

26.10.24 - Opplev Jonas Fjeld på Låven Nordpå

-UTSOLGT- Vømmøl Spellemannslag 50 år!
fra kr 630,-

21.9.24 - Opplev Vømmøl Spellemannslag 50 på Nordpå!

Røtter og Springsteen - Terje Espenes
kr 300,-

31.8.24 - Opplev Terje Espenes med Røtter og Springsteen

Jan Eggum på Låven
fra kr 630,-

10.8.24 - Jan Eggum, en av Norges mest elskede musikere, kommer til Nordpå!

Hyllest til Björn Afzelius på Låven
kr 300,-

27.7.24 - Det blir intimt og nære når Peter Wemö entrer scenen med musikken til Björn Afzelius

Steinar Raknes og Unni Wilhelmsen på Låven
fra kr 375,-

11.5.24 - Steinar Raknes og Unni Wilhelmsen er artister med sterkt særpreg, og kontrasten mellom de to gjør at de utfyller hverandre på en helt spesiell måte.

Kurs og Opplevelser Nordpå

Vårt møterom tar opptil 20 deltakere, og kommer utstyrt med lydanlegg, prosjektor, flipover, og utstyr for å avholde videomøter.