Kontakt oss

Nordpå kjøper Kaffekråa

Med virkning fra 1. oktober 2024 kjøper Nordpå Kaffekråas virksomhet for å skape en enda sterkere enhet.

Nordpå kjøper KaffekråaKaffekråa vil etter oppkjøpet bestå som merkenavn, og alle deler av driften vil videreføres med kafe, catering, selskaper og matprodukter. De ansatte blir med over til Nordpå.

“Vi har fulgt Kaffekråa siden vi overtok Nordpå, og vi er imponert over den unike kulturen og kvaliteten de har skapt. Ved å forene våre krefter, ser vi klare synergier som vil styrke vår felles visjon og vår evne til å betjene våre kunder og gjester enda bedre.” sier Ragnar og Siri Harper, eiere av Nordpå.

«Vi er veldig glade for at Nordpå ønsker å videreføre vårt livsverk. Det er viktig for oss at de ansatte blir med over til videre drift, og at det er kjent og kjært for våre faste kunder. med kjente fjes. Nordpå kjenner bygda og lokalsamfunnet godt, og da er vi trygge på at de viderefører Kaffekråa på beste måte.», sier Hege og Vivann.

Nordpå og Kaffekråa komplementerer hverandre perfekt. Felles fokus på lokalmat med kjærlighet til lokale råvarer gjør at vi har en felles grunnmur for hva vi tilbyr og hvordan vi tilbyr det.

Historien til Kaffekråa, som startet tilbake i 1992 da Hege og Viviann åpnet en liten kafé i Ålen, er en inspirerende reise som idag gjør Kaffekråa til et unikt samlingssted i lokalsamfunnet. Med produkter som Hempøsje, Sylte, Sviskegrøt og Ålbyggsodd og cateringleveranser har de ikke bare bevart tradisjoner, men også etablert seg som kvalitetsleverandør langt utenfor kommunens grenser.

Nordpå består i dag av Nordpå Fjellhotell, Nordpå Låven, Nordpå Hub og Lille Nordpå. I tillegg driver Nordpå sommerkafe i Gammelgården og catering og forpleiningstjenester i regionen. Nordpå Låven arrangerer 16 konserter i 2024, og i juli 2024 arrangerer vi for første gang BBQ & Blues festival i Haltdalen.

Med oppkjøpet av Kaffekråa vil vi fortsette å styrke aktivitetsnivået i alle deler av virksomheten.

Les mer

Nordpå kjøper Kaffekråa

Med virkning fra 1. oktober 2024 kjøper Nordpå Kaffekråas virksomhet for å skape en enda sterkere enhet.

Påsken Nordpå

Ski, underholdning, god mat og drikke - hele påska

Nordpå blir til ...

Som gjest på Nordpå går du i sporene til våre formødre og -fedre. Ved hardt slit, mot, kløkt og klokskap skapte de seg et utkomme her. Ikke i utkanten av begivenhetene, men som aktive medspillere.

Tur til Vektarhaugen

737 m.o.h - Kortreist tur med god utsikt

Badekulpen

Badekulpen (5 minutter fra Nordpå)

Tur til Bukkhammeren

1066 m.o.h (2-3 timer opp)